Våra lägenheter

Lyxiga och nyproducerade 2019, på precis rätt plats

I Bergsgården bor du bekvämt mitt i Järvsöbacken

Våra lägenheter passar alla

Bergsgården är perfekt för dig som föredrar det lite mer avskiljda boendet som när du hyr stuga, men ändå vill ha samma standard som hemma eller på hotell. Avresestädning ingår även i priset under skidsäsongen.

Det är inte bara det fördelaktiga läget som gör Bergsgården så attraktivt. De stilfullt inredda lägenheterna (byggnadsår 2019) lämnar ingenting åt slumpen. Boendet på 58 kvm är genomtänkt och utrustat för den moderna familjen. Lägenheten består av ett allrum med köksavdelning, 2 sovrum, 2 badrum och bastu. Det finns totalt 6 sängplatser med bäddsoffan i allrummet inkluderat.

Bi som en kung, mitt bland alla aktiviteter

Självklart finns det WiFi

Alla lägenheter i Bergsgården är utrustade med WiFi, så att du kan slappna av med dina favoritserier på Netflix eller läsa dagens nyheter på morgonen. 

Moderna, rymliga badrum

Badrummen är praktiskt planerade med torkskåp så att du kan hantera blöta kläder efter dagens aktiviteter. Med två toaletter slipper ni även trängas.

Bastu för återhämtning

Att inkludera bastu i lägenheterna såg vi som självklart när vi byggde Bergsgården, så våra gäster kan slappna av och värma sig under skidsäsongen.

Det perfekta boendet för semestern

Bergsgårdens lägenheter är byggda och designade för den aktiva familjen, och mycket tanke har gått till att boendet ska passa de aktiviteter och områden som finns runt om. Vårt mål har varit att du ska kunna komma till lägenheten utan att känna att det saknas någonting.

Klicka på bilden för att se en exempelplanritning.

Lägenheterna

Fullt utrustade för dig och ditt sällskap

Samtliga lägenheter som ingår i Bergsgården är på totalt 58 kvadratmeter, och består av allrum med köksavdelning, två sovrum, två badrum, bastu och balkong.

Ingår gör även, wifi, egen parkering, skid/cykelförråd, torkskåp och TV.  

Avresestädning ingår alltid i priset och sänglinnen går att beställas extra.
Lägenheterna på Bergsgården bokas torsdag-söndag, söndag-torsdag alternativt hel vecka. 

Alla lägenheter är rökfria, och fyra av våra lägenheter tillåter husdjur.

Bi som en kung, mitt bland alla aktiviteter

Fler bilder från Bergsgården i Järvsö

Morgonfika på balkongen

Det är något speciellt med att sitta ute i naturen, koppla av och andas in den friska Järvsöluften för en stund. Alla lägenheter på Bergsgården har balkong som möjliggör just det. Utvändigt finns det även tillhörande skid/cykelförråd och egen parkeringsplats. 

Boka en av våra lägenheter

På vår bokningssida så hittar du all information du behöver för hur du bokar eller gör en intresseanmälan för att hyra en av våra lägenheter.